Fritz!Box fritzbox login: automatic fill not working

LosInvalidosLosInvalidos Junior Member

Visit website for fritzbox login which is the IP of the router and by default an http URL.

Currently

When on login website and selecting the fritzbox 1P entry with correct website URL nothing happens and no login is filled.

Expected

Login should be filled and submitted on "Enter" press.

This seems to be an old problem. I found a discussion from 2014 referring to this, although I am not sure it is the identical problem:
https://discussions.agilebits.com/discussion/31883/fritzbox-login


1Password Version: 7.2.5
Extension Version: 4.7.3.90
OS Version: 10.14.3
Sync Type: Not Provided

Comments

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    Hi @LosInvalidos!

    Just to make sure we have all information, can you please confirm whether this happens only with the fritzbox website or if it happens on other websites too?

    Thank you!

  • LosInvalidosLosInvalidos Junior Member
    edited March 14

    Sorry, managed to solve this by filling the login and saving as new 1P login. Then copying field naming from saved form details to existing login field names and now autofill works again as expected.

    Maybe AVM changed the field naming for the fritzbox web login in their firmware v7 update?

    Anyhow, consider this solved and please excuse the noise.

  • BenBen AWS Team

    Team Member

    Thanks for the update here @LosInvalidos. :)

    Ben

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file