Default Vault for Saving Keeps Resetting

Hi Guys,

My default vault for saving keeps reverting to my 1Password account rather than my local vault (which was set up first by the way). How do I stop this from happening? It's a nuisance when I try to save new account logins.

By the way the spam block for trying to post two completely different questions within two minutes seems very excessive...

Thanks


1Password Version: 7.3.657
Extension Version: Not Provided
OS Version: Windows 10
Sync Type: N/A

Comments

  • GregGreg

    Team Member

    Hi @MWoodbury91,

    I was not able to reproduce the behaviour you described in 1Password 7 on my PC. That is why I'd like to ask you to create a Diagnostics Report from your PC, where you have this issue:

    Sending Diagnostics Reports

    Attach the Diagnostics Report to an email message addressed to [email protected].

    Please do not post your Diagnostic Report in the forums, but please do include a link to this thread in your email, along with your forum handle so that we can "connect the dots" when we see your report in our inbox. You should receive an automated reply from our BitBot assistant with a Support ID number. Please post that number here so we can track down the report and ensure that this issue is dealt with quickly.

    Thank you very much in advance! I will be looking forward to your email.

    Cheers,
    Greg

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file