1Password Chrome extension does not always lock

ski22ski22 Member
edited May 2012 in 1Password 4 for Windows
I am having a security issue with 1Password for Windows. Most of the time the Chrome extension locks correctly. But I have noticed many occasion when I click on the chrome 1password extension icon to fill in a password, and it does not ask me for a password. And it's well past the 3 minute inactivity timeout I have set.

As I am writing this post, I am having this issue. The last time I unlocked 1password was on Friday. I later on Friday put my computer into sleep mode. When I stated using my computer this morning (Monday), I went to a website and pushed the 1password chrome extension icon. It proceeded to fill in my userid/password on the website without first requesting my 1password master password. And I haven't used the main 1password application or Chrome extension since Friday.

The main 1Password for Windows application always works correctly and always asks me for password when it should. It's only the Chrome 1password extension that is having this issue. I have the "enable universal unlock" enabled on the extension. On the main 1Password for Windows application, I have it set to lock after 3 minutes of inactivity. I also have the option set to "lock when the computer is locked", and when the screen saver is activated. I am running Chrome 18.0.1025.168 m and 1Password version 1.0.9.294. The Chrome extension version is [font=Arial, sans-serif]3.9.4.39499.[/font]

Comments

  • khadkhad Social Choreographer

    Team Member
    Sorry to hear that you are having some trouble, ski22! I am not able to reproduce the issue. The first thing I would check is that there is not something blocking communication between the 1Password Helper and sandboxed browser extension:

    http://help.agilebits.com/1Password_Windows/helper-not-connected.html

    and specifically step 7:

    http://help.agilebits.com/1Password_Windows/antivirus-configuration.html

    If you're still having trouble, could you please email us your Diagnostics Report? If you have an email client installed, you can send the report more easily by selecting Help > Diagnostics Report > E-mail to Agile. If you don't have a desktop email client, you can select Help > Diagnostics Report > Export to File. Then open your webmail, create a new message to support AT agilebits.com, and just upload the exported file as an attachment to that message.

    Please include a link to this thread in your email message so that we can "connect the dots" when we see your report in our inbox.
This discussion has been closed.