1Password X dropdown blank/white

My 1Password X dropdown looks like this: https://i.imgur.com/pZIWPw4.png

If I resize the page it looks like this: https://i.imgur.com/Jq1OwKP.png

Functionality still works - if I hit the down arrow and hit enter, it'll autofill the selected username.

The weirdest thing is that it doesnt seem to be a CSS issue - here's a short video I recorded. https://youtu.be/x1UngzSJWHE

There's no overlapping element, it's not an overflow issue, and there's not a loading div that's stuck in front of everything. Changing z-index doesn't rectify the issue.

Repaints seem to sometime show it, sometime not. Not sure if this is an issue behind the scenes in the iframe or what. There's nothing in the logs that indicates that something is off.


1Password Version: 1Password 7 Version 7.3.2.BETA-2 (70302002)
Extension Version: 1.15.6
OS Version: 10.14.6
Sync Type: 1password paid

Comments

  • My 1Password X dropdown looks like this: https://i.imgur.com/pZIWPw4.png

    If I resize the page it looks like this: https://i.imgur.com/Jq1OwKP.png

    Functionality still works - if I hit the down arrow and hit enter, it'll autofill the selected username.

    The weirdest thing is that it doesnt seem to be a CSS issue - here's a short video I recorded. https://youtu.be/x1UngzSJWHE

    Repaints seem to sometime show it, sometime not. Not sure if this is an issue behind the scenes in the iframe or a CSS issue.

  • Hi @jonluca,

    Is this copy of macOS running on Apple hardware or is it a virtual machine? I find Chrome behaves quite erratically in a VM with a lot of video glitching for lack of a better description.

    If it isn't something that specific can I ask if you see the same issue in a completely separate Chrome profile, one with just 1Password X installed?

  • Nope, real MacBook Pro: https://i.imgur.com/JyzVaHB.png

    Same exact thing happens with a new Chrome profile that has no history and no extensions besides 1PX
    https://i.imgur.com/HsXcQ7V.jpg

  • brentybrenty

    Team Member

    @jonluca: Hmm. I've never seen this in Chrome before. What version are you using? It looks like you may have an update pending, so I'd start with that, and a restart of the Mac afterward. It also appears that you're signed into a Google Account. Do you have the same problem in a new Chrome profile without being signed into an account?

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file