Cannot resolve URL, while browser works fine

Trying to signin I get:
[LOG] 2019/09/1 09:00:00 (ERROR) Get https://.1password.com/api/v2/auth/@.io/A3/B5QBVA/blabla dial tcp: lookup .1password.com on [::1]:53: read udp [::1]:54352->[::1]:53: read: connection refused

Ping the url also doesn't resolve. Tried different Wifi's. Also I have no Firewall activated on my laptop, only on wifi, but other user connected on same wifi were able to signin.


1Password Version: 0.5.5 & 0.6.1
Extension Version: Not Provided
OS Version: OSX 10.14.6
Sync Type: Not Provided
Referrer: forum-search:ping cli tcp udp

Comments

  • brentybrenty

    Team Member

    @jctaillandier: Are you using any "security" software, or things like LittleSnitch orTripMode which block/filter network traffic? It sounds like you've got things setup where your browser can access the internet (which, you'd notice pretty quickly if it couldn't), but you haven't made that same allowance for the CLI app. Let me know what you find.

  • cohixcohix

    Team Member

    @jctaillandier It appears that the URL has no subdomain, it's .1password.com. When you signed in, what sign-in address did you provide? If you're using a personal or family account, you'll likely want to do op signin my.1password.com [email] [secretKey]

  • edited September 11

    @brenty No security software on my laptop, standard macbook pro 13".

    @cohix I took it out from post, but did use my organization subdomain so : my_org.1password.com

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file