Vault display error.

edited December 2019 in Mac Beta

When I move an Item from one vault to another, all items now show as being in the vault the item just got moved to until logout (quitting and restarting 1Password does not fix the problem).

This does not occur in 7.4.1.


1Password Version: 1Password 7 Version 7.4.2.BETA-1 (70402001)
Extension Version: Not Provided
OS Version: macOS 10.14.6
Sync Type: 1Password.com

Comments

  • ag_tommyag_tommy

    Team Member
    edited December 2019

    I notice some display issues yesterday on my Mac. I have not seen them again. If you notice them please try to remember any activities before you experienced the behavior. It may help track it down.

    I am moving this to the Mac Beta section, so as not to confuse people on the stable channel.

    edit: fix typo

  • ag_tommyag_tommy

    Team Member

    It's still a very early beta, with lots of kinks to work out. I never saw the issue prior to the latest beta. So, I cannot comment on that. As to reproducing, I am not part of that team, thought I do do dabble and try to do it as much as possible.

    I'll check and see if I can locate any reports of this behavior.

  • benfdcbenfdc Perspective Giving Member

    I'm seeing the same issue. I'm trying to fix a vault that got out of sync on a few devices and it threw me for a real loop.

    Running 7.4.2 Beta-1 under macOS Mojave 10.14.6

  • ag_tommyag_tommy

    Team Member

    I was copying items between vaults last night, and witnessed this behavior. Thanks for the reports!

  • ag_tommyag_tommy

    Team Member

    Hi everyone, I wanted to update this topic and say that development is aware, and we hope to have a fix soon.

    ref: dev/apple/issues#4527

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file