Weird internal identifiers being synced

Hi, I've just set up a handful of groups and vaults, but have noticed one really weird artifact when adding new users to groups. On the mac app (not sure if it happens on other devices also), the new user sees a bunch of weird internal identifiers (see screenshot where they have been granted access to 3 vaults).

Here's how I reproduced:

  • Create a vault
  • Create a group and assign Full Access to the vault
  • Invite a new user
  • Confirm the user and add them to the group

At this point, the vault appears in the user's sidebar but has the weird identifier.

Weirdly, the one way I've found to "fix" this is to grant the new user individual access to the vault, and then remove it 30 seconds later. This seems to trigger the sending down of the real vault name.

Any thoughts on what is causing this? Thanks.


1Password Version: 1Password 7 Version 7.4.2 (70402004) 1Password Sto
Extension Version: Not Provided
OS Version: 10.14.5 (18F203)
Sync Type: Teams

Comments

  • oh yeah, I forgot to mention that when I click on any of those weird vault identifiers, there's no buttons to add/edit items. As soon as I've done the hacky fix, the vault's name synchronises down and the add button appears.

  • BenBen AWS Team

    Team Member

    Hi @edwardaux

    I'm sorry to hear about the trouble. If these folks log in using the web interface (https://start.1password.com) do they see this, by chance?

    Or do things appear properly within the web interface?

    Ben

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file