Version 0.8.1 not working anymore on particular site

I'm not sure when this stopped working. I'm now running version 0.8.1. Previous versions that didn't have the 'autosubmit' feature used to work fine on this site: https://mijn.ing.nl/internetbankieren/SesamLoginServlet

Now, it just won't fill in the username and password, but will try to submit, which fails of course.

Comments

  • I just noticed something odd when trying to log in for a second time by hand. I think my clipboard buffer was empty (because 1Password cleared it after the timeout) and when I tried to paste into the password box (with that empty buffer), the site automatically submitted. So, maybe it's something weird with the site? Can anyone confirm?
  • RichardLRichardL Member
    edited September 2010
    I'm having the issue on "https://chaseonline.chase.com/Logon.aspx?fromLoc=ALL&LOB=COLLogon"

    The userid is the only field that gets filled in and the page does not autosubmit (which is good since the password was not filled in by 1Password)

    This is on Chrome Beta
  • RichardL wrote:

    I'm having the issue on "https://chaseonline.chase.com/Logon.aspx?fromLoc=ALL&LOB=COLLogon"

    The userid is the only field that gets filled in and the page does not autosubmit (which is good since the password was not filled in by 1Password)

    This is on Chrome Beta


    I got Chase.com to work by unchecking "autosubmit." Most of the time 1password will fill in the fields then I manually click the Chase.com's submit button.
  • Adding to the list of sites not working:

    (1) I can't login to Evite.com even with autosubmit turned off.

    (2) Google gives a pop-up window prompting for login if I try to use a Google service but am not logged in. I cannot get 1Password to work in these pop-up windows. If I login using the main Chrome browser window, I can then login.
  • cdeneshacdenesha Junior Member
    Might as well use this thread to report another non-working URL.

    http://www.playatmcd.com/Login.aspx

    In Chrome 6.0.472.63 and 1P 3.5.0.30768 the password field is not filled in at all. Doesn't matter if auto-submit is on or off.

    Under Firefox 3.6.10 and 1P 3.3.1 the password is filled in and I can login.

    chris
  • JayBarceloJayBarcelo Junior Member
    What is the latest version?

    The last changelog says 0.8.1 but my extension says 3.5.0.30768 <_<
  • cdeneshacdenesha Junior Member
    JayBarcelo wrote:

    What is the latest version?

    The last changelog says 0.8.1 but my extension says 3.5.0.30768 <_<


    Hmm, mine now says Version: 3.5.0.30768 as well! Must have been an update, but the problem with my site is still there.

    Off to the web site to see if there is an updated changelog or release notes..

    chris
  • khadkhad Social Choreographer

    Team Member
    Chris and Jay, the version number was updated in 1Password for Mac 3.5.0.BETA-1 to correspond to the 1Password version number. Sorry for any confusion.

    For some logins, it may help to resave the login manually like this:

    1. Enter your username and password, but DO NOT submit the form.
    2. Click the 1Password button in your browser's toolbar, and choose Save Login.
    3. Set the Action field to Create New Login (or to Replace <login-name>, to update an existing Login item).
    4. Click the Save button.

    There are lots of areas in which we are still working on the Chrome extension beta. Thanks for your input and patience!
This discussion has been closed.