Watchtower: Zendesk Inactive 2FA

Hey all,
Watchtower in the Windows 10 version shows that I have one "Inactive 2FA"...a login for Zendesk. What I see is that Zendesk.com ITSELF does used 2FA, but that's only for owners/admins of Zendesk. I'm just a user. In fact, my only Zendesk login is at https://pcoservices.zendesk.com. Is there any way to differentiate subdomains from primary domains with Watchtower's 2FA feature? As it is, because I have a login for this subdomain, 1Password will forever show that I have ONE Inactive 2FA, even though that's not true.

Thanks in advance!
Chris


1Password Version: 7.1.567
Extension Version: 7.1.565
OS Version: Windows 10 Pro 17134.165
Sync Type: Not Provided

Comments

  • MikeTMikeT Agile Samurai

    Team Member

    Hi @crispybishop,

    Thanks for reporting this. We'll update this information soon. For now, you can add a tag named 2FA and it'll remove that item from your list.

  • Thanks Mike! That's a workaround I hadn't thought of. Hope you can guys can integrate this update!

  • MikeTMikeT Agile Samurai

    Team Member

    Hi @crispybishop,

    You're welcome.

  • XIIIXIII

    @MikeT Did you guys every fix this?

    I'm now experiencing the same issue for a different subdomain of Zendesk (https://multimarkdown.zendesk.com for the nvUltra Beta).

  • MikeTMikeT Agile Samurai

    Team Member

    No, we haven't removed the subdomain from the 2FA list yet.

  • XIIIXIII

    No, we haven't removed the subdomain from the 2FA list yet.

    Can/will you?

  • MikeTMikeT Agile Samurai

    Team Member

    At this moment, yes, we still plan to. I am not sure what the delay is but we will reply back here if we can't.

    ref: web/watchtower.1password.com#16

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file