label misaligned

I have observed the category labels floating over top of the items, as seen below.

I have taken no actions to attempt to resolve the issue. Perhaps a restart would?


1Password Version: Not Provided
Extension Version: 0.91
OS Version: ChromeOS Version 60.0.3112.114 (Official Build) (6
Sync Type: Not Provided
Referrer: forum-search:label misaligned

Comments

  • beyerbeyer

    Team Member

    Hey @cjf0x,

    Interesting screenshot indeed. Are you able to reproduce this everytime you activate 1Password, or what this a one-off issue?

    Did you happen to resize your browser or do anything different when this happened?

    Thanks for your help!

    Cheers,

    Andrew Beyer (Ann Arbor, MI)
    Lifeline @ AgileBits
    https://support.1password.com

  • This occurs every time I open 1password and has for some time (maybe a week?). There may have been a browser resize in there somewhere, I can't say for sure...

    I just tried resizing the browser, and the issue is still observed.

    Let me know if I can provide any further information to help debug the issue.

    Thanks,
    Chris

  • beyerbeyer

    Team Member

    @cjf0x: Can you please try reinstalling 1Password for Chrome and checking if that makes any difference for you. Here's how to do that:
    1. Open Chrome and select Window (from the menu bar) > Extensions.
    2. Click the trash can icon next to 1Password.
    3. Reinstall 1Password for Chrome, from the chrome web store.
    4. Sign in to your 1Password.com account.

    Please let us know if that works. :)

    --
    Andrew Beyer (Ann Arbor, MI)
    Lifeline @ AgileBits

  • I have trashed and reinstalled the extension as suggested, and the labels remain misaligned.

  • beyerbeyer

    Team Member
    edited October 2017

    @cjf0x: What resolution is your monitor set at? Also, can you possibly try running 1Password for Chrome in another Chrome profile to rule out any conflicting settings or extensions?

    Thanks!

    --
    Andrew Beyer (Ann Arbor, MI)
    Lifeline @ AgileBits

  • dtearedteare Agile Founder

    Team Member

    Can you try 0.9.4 and see if it helps please? We actually removed those headers from the inline menu so I suspect that part of your screenshot will be fixed.

    Please give it a go and let us know how it turns out. Thanks!

  • I'm on 0.9.6 now, and the issue is not longer observed.

    Thanks!

  • beyerbeyer

    Team Member

    Thanks for letting us know, I'm glad to hear that's fixed for you as well.

    --
    Andrew Beyer (Ann Arbor, MI)
    Lifeline @ AgileBits

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file