1Password X going crazy on SuSE website

edited March 2018 in 1Password X (beta)

I was just in the process of registering an account on this site: https://www.suse.com/selfreg/jsp/createAccount.jsp?redirLink=https://scc.suse.com/login
After manually filling all the input fields, I arrived at "Login information". As soon as I clicked on the 1Password icon in first password field, 1Password (or better the website) is going bananas. A login window (probably from the "Account" button on top) is apprearing and vanishing every second and the mouse pointer is flickering and changing from "arrow" to "hand" when I hover over the 1Password icon in the password field.
After a few seconds, everything calms down and I can continue to accept the generated password. But when I leave and re-renter the password field, the show starts again.


1Password Version: Not Provided
Extension Version: 1.5.3
OS Version: RHEL 7.4
Sync Type: Not Provided

Comments

  • brentybrenty

    Team Member

    @Manaburner: Wait...are you being disloyal to RedHat?! :scream:

    Nevermind, don't answer that. Talking distros is getting a little personal there. Sorry! :lol:

    Anyway, while I wasn't seeing the craziness you're describing at first (1Password X seemed to just be broken there: I can't get the inline 1Password icons to respond at all most of the time), after a while it seemed to work and then, well...you know the rest. I've filed an issue for this and we'll see what we can do to prevent these shenanigans in the future. Thanks for reporting this insanity! :crazy:

    ref: b5x-296

  • @brenty I am forced to use RHEL on the desktop, but I'm testing SuSE in a KVM machine ;)
    I'm glad you could reproduce the issue

  • brentybrenty

    Team Member

    Hehe gotcha. Likewise, thanks for making us aware of it! :)

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file