SCIM Deployment Failed "with Pod errors: BackoffLimitExceeded and 1 more"

jfmarquisjfmarquis
edited December 2019 in SCIM Bridge

Hello,
During the scim deployment on GCP, I have created the cluster without any problem. The deployment seems to be correct but when I'm going into application I see an error in job deployment

what can I do to correct this ?
thanks for your help


1Password Version: Not Provided
Extension Version: Not Provided
OS Version: Not Provided
Sync Type: Not Provided
Referrer: forum-search:Pod errors: BackoffLimitExceeded and 1 more

Comments

  • duncan_1Pduncan_1P

    Team Member

    Hey @jfmarquis - thanks for reaching out. I figured I'd reply here rather than in the other thread.

    We're investigating this now and have found other users with a similar issue. Could you drop us an email to [email protected] including 'SCIM' in the subject line so we can work with you on this one.

    Many thanks! :smile:

  • @duncan_1P Having the same issue also. Will reach out to the email address you mentioned.

  • Same. New cluster and deployment after nuking previous one. I emailed busin[email protected] as well.

  • graham_1Pgraham_1P

    Team Member

    Hi all,

    We just updated our GCP Marketplace application with version 1.3.0 which also contains a GCP Deployer update. It should resolve your problems.

    If not, please email us at [email protected] with SCIM in the subject so we can troubleshoot with you directly.

    Graham

This discussion has been closed.